Hur gör man?

Det finns kanske några av er som inte har full koll på hur Bokadirekt faktiskt fungerar. Några har kanske hört om Bokadirekt och tänker ”hur var det nu, var det flygresor eller kanske massage?”. Det är lika bra att vi reder ut det ordentligt för flygresor kan man inte boka hos oss. Däremot är massage en av de tjänster som är bland de mest bokade på Bokadirekt. Förutom det så kan du också boka det mesta inom skönhet, hälsa och allt där emellan. Vi är alltså en bokningstjänst för verksamheter som kräver tidsbokning.

Vi har ca 7000 salonger och specialister som använder sig av Bokadirekt för att du som kund smidigt och enkelt ska kunna boka dina behandlingar själv på nätet. Det bästa är att dessa salonger och specialister är utspridda över hela landet. Så skulle du befinna dig i en annan stad och bli sugen på en ansiktsbehandling eller behöva laga en nagel kan du enkelt använda dig av vår sökmotor för att hitta alla lediga tider i närheten av där du befinner dig.

Det är superenkelt att boka in sig på en behandling men för säkerhetsskull har vi satt i hop en steg-för-steg guide!

Steg 1: Gå in på www.bokadirekt.se

Steg 2: Fyll i vad du söker och i vilken stad/stadsdel/område du vill boka.

 

b-1

 

Steg 3: Välj en salong/specialist i sökresultatet.

Steg 4: Välj vilken behandling det är du vill boka.

b-2 15.32.36

 

Steg 5: Välj ett datum och tid.

Steg 6: Slutför bokningen genom att fylla i dina kontaktuppgifter. Till höger om dina uppgifter ser du en sammanfattning av din bokning. Avsluta med att klicka på ”Boka”!

b3

 

Steg 7: Efter att du gjort din bokning får du ett bekräftelsemail. I mailet finns även en avbokningskod som du använder om du skulle behöva boka om eller av din tid.

7

Vi önskar er många härliga behandlingar!

/Bokadirekt