Mesoterapi Infuzion – en vitamincocktail för huden!

Malin Lander är en av Bokadirekts gästbloggare och en storkonsument av skönhetsbehandlingar. Fokus är ofta ansiktsbehandlingar, men som gästbloggare kommer Malin att testa och blogga om alla typer av behandlingar. Här berättar Malin om den senaste behandlingen hon testat – Mesoterapi Infuzion. En nålfri behandling som återfuktar huden på djupet och ger omedelbar effekt på fina linjer och rynkor.

Hösten är här och mörkret kryper sig på. Även om hösten nästan alltid innebär en period med mycket jobb och vardag så är det min absoluta favorittid tid på året. Framförallt alla morgonpromenaderna i den höga, friska luften och höstlöv i tusen nyanser av gult, rött och orange. För mig är detta en tid som förknippas med nystart, ny energi och bra rutiner. Utöver det, är hösten en perfekt tid att se över sina hudvårdsrutiner och testa den där behandlingen man kanske undvikit under sommaren när solen varit som starkast. 

Återfuktande behandling

Härom veckan besökte jag STHLM Skin and Beauty för att testa den nya behandlingsformen Mesoterapi Infuzion som jag varit nyfiken på. Mesoterapi Infuzion är en nålfri behandling där Cytocare slussas ner i huden med hjälp av galvanisk ström och och en specialutformad roller. Cytocare är ett skinboosterserum som består av hyaluronsyra, multivitaminer och antioxidanter och som återfuktar huden på djupet. 

Omedelbar effekt på fina linjer

Genom den specialutformade rollern fördelas serumet jämt och verkar för att stimulera hudens kollagen- och elastinproduktion. Utöver det, kan behandlingen användas för att fokusera på specifika områden som kråksparkar, fina linjer eller mörka ringar under ögonen. Resultatet efter är en otroligt återfuktad hud med en helt ny spänst och lyster. För bästa resultat rekommenderas att göra en kur på 3 behandlingar första gången för att sedan underhålla med behandling ca var sjätte månad.

Före behandling
Efter behandling

Får du också torr hy på vintern?

För mig är yttorrhet en riktig struggle så här års. Så fort det blir kyligare ute är det som att huden tappar all fukt och spänst och ju kyligare det blir desto torrare blir huden. Tror att fler känner igen sig här? Jämfört med en vanlig fuktbehandling blev jag därför verkligen positivt överraskad av behandlingen Mesoterapi Infuzion. Efteråt kändes huden återfuktad på djupet, mjuk, härlig och med helt ny lyster. Med andra ord, en riktig vitamincocktail för en hösttrött hy som jag verkligen kan rekommendera!

På salongen STHLM Skin and Beauty