Stötta din lokala salong/mottagning

Det är tuffa tider just nu för alla salonger och mottagningar. Hjälper du dem genom att boka en behandling eller köpa ett presentkort vill vi så klart belöna dig. Därför har vi tagit fram bra erbjudanden.

(GLOSSYBOX OCH NEXTORY PÅ KÖPET*)

(GLOSSYBOX OCH NEXTORY PÅ KÖPET*)

Har du sparat dina favoritsalonger kan du köpa ett individuellt presentkort för att stötta just den salongen. Att spara favoritsalonger kan du göra i Bokadirekts app eller via marknadsplatsen.

* Boka en behandling – Nextory gratis i 30 dagar När du bokar en behandling via Bokadirekt får du nu tillgång till 30 dagar gratis användning av e-bok och ljudbokstjänsten Nextory. Ett utmärkt sällskap hemma i soffan, ute på långpromenaden eller i löpspåret. Mejla din bokningsbekräftelse till kampanj@bokadirekt.se så får du ett mejl tillbaka om hur du gör för att ta del av erbjudandet. Erbjudandet gäller endast nya kunder på Nextory.

** Glossybox vid köp av presentkort Först till kvarn! De första som köper ett presentkort (värde 300 kr) får möjlighet att lägga vantarna på en Mors dags-box från Glossybox genom att betala 500 kr för hela erbjudandet.. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker. https://shop.bokadirekt.se/

Är du osäker på gällande rekommendationer, läs mer här.