Bokadirekt testar FitnessCollection

”Bokadirekt testar” är ett artikelformat där någon eller några utav oss på Bokadirekt testar och recenserar olika grejer eller behandlingar. Det gör vi för att ni ska bli tipsade, inspirerade och förhoppningsvis få en del svar på saker ni undrar övar. Jag menar, vad innebär en ”Hot stone massage” egentligen? Det och mycket annat hoppas vi kunna ge er svar på här i bloggen så småningom. 

Denna gång är det jag, Josephine som arbetar som marknadskoordinator på Bokadirekt som har provat på en vecka med FitnessCollection.

FitnessCollection är ett medlemsskap inom träning som skiljer sig från övriga gym och träningsanläggningar. Här är du nämligen inte bunden till ett specifikt gym, utan idag är ca 45 olika gym och anläggningar runt om i Stockholm anslutna till FitnessCollection. Du som medlem har tillgång till samtliga anläggningar och de 100-tals klasser som de erbjuder varje vecka. Du kan välja på en rad olika yoga-stilar, meditation, cirkelträning, kampsport, crossfit, bootcamp och mycket mer.

Smidig app – Efter att du signat upp dig på ett medlemsskap laddar du ner deras app till din telefon. Där sköter du sen dina bokningar. Du får enkelt upp ett flöde med alla tillgängliga klasser på alla olika gym och anläggningar. Sedan är det bara att boka in dig och dyka upp. Smidigare än så blir det inte.

Inbjudande studios – Jag är en tjej som älskar träning men framförallt variationen utav den och att kunna utföra den när jag själv vill utan tvång eller krångel. Detta upplever jag att FitnessCollection hjälper mig med. Under min vecka gick jag på en rad olika yogaklasser, alla utspelade sig i mysiga stämningsfulla studios runt om i Stockholm. Just stämningen är väldigt viktig för mig och är enligt mig svår att få på stora gym. När jag kom till en bokad klass visade jag bara upp min bokning jag hade gjort i appen och steg sedan på.

Det bästa med FitnessCollection enligt mig var tre specifika saker:

1: Små inbjudande studios där alla är välkomna.

2: Att jag kunde välja del av stan beroende på var jag befann mig. Var jag hemma kunde jag gå på  klasser i närheten av min lägenhet och var jag på jobbet kunde jag gå på klasser nära kontoret. Stort plus!

3: Smidigt och enkelt!

Just nu erbjuder FitnessCollection dig hela 2 veckors gratis provträning och därefter 300 kr rabatt första månaden, du betalar bara 490 kr. Helt utan bindningstider och du kan avsluta när du vill.

För att ta del av erbjudan HÄR och läs mer om hur det fungerar på www.fitnesscollection.se

iphone-2              iphone-1               iphone-3