Bokadirekt testar LPG – del 1

Tidigare i sommar skrev vi om när jag – Josephine och Emma här på Bokadirekt var och testade LPG (läs om det HÄR). Vi hintade redan då om att vi skulle komma tillbaka till Forces by Sweden och prova på det igen. Detta har nu utvecklats till att vi under hösten kommer fortsätta med ”Bokadirekt testar LPG”.  Vi kommer tillsammans med Eva och Jennie på Forces by Sweden att göra en bloggserie i 10 delar där ni kommer få följa oss i vår utveckling och lära er mer om LPG överlag. För att uppnå resultat, både estetiskt och hälsomässigt så bör man gå minst ett 10-tal gånger regelbundet, därefter räcker det om man går 1-2 gånger i månaden beroende på ens förutsättningar och behov.

ny

Eva Tannemyr och Jennie Gunnarsson

 

Vi kommer under resans gång uppdatera er ca två gånger i månaden här på bloggen med hur det går. Både med den estetiska förändringen och såklart även med den hälsomässiga aspekten. Vi kommer berätta om hur vi upplever behandlingen och Eva och Jennie kommer berätta hur de jobbar och vad de fokuserar på.

Efter första mötet och behandlingen har vi kommit fram till följande:

Konsultation Josephine: 

  • Spänd vänster ryggsida, kan finnas en låsning vid vänster skulderblad.
  • Spänd i nacke och axlar.
  • Sämre cirkulation vid höfterna, särskilt på vänster sida.
  • Samlar vätska och lite slagg på lår.
  • Behöver få massage efter några LPG-behandlingar när bindväven är mer flexibel. Om eventuell låsning kvarstår behövs naprapat-behandling. Därefter fortsätter vi med LPG.

Under behandling 1 behandlades Josephine av Jennie som gjorde en djupare genomgång av hela kroppen med stort fokus på muskelspänningarna och dränering av vätska.

 

Konsultation Emma: 

  • Lätt spänning i axlar och skulderblad.
  • Få tillbaka elasticiteten av bindväven vilket leder till fastare hud.
  • Utrensning av slaggprodukter.
  • Celluliter övre lår.

Under behandling 1 behandlades Emma av Eva. Det gjordes en genomgång av hela kroppen med LPG. Fokusområden var skulderblad, nacke och celluliter på baksida lår. Både hälsa och estetisk genomgång av alla hudlager. Syftet var att känna kroppen och se hur den svarar.

Följ med i vår LPG-resa på bloggen under hösten.

Till Forces by Swedens bokningssida (klick)