Bokadirekt testar LPG – del 2

LPG-resan fortsätter och vi har nu hunnit träffa Eva och Jennie på Forces by Sweden 5 gånger. I detta inlägg berättar Eva och Jennie hur de har upplevt att våra kroppar har svarat på behandlingen och hur de utvecklats. Jag- Josephine och Emma lämnar givetvis också en kommentar.

För er som missade del 1 av Bokadirekt testar LPG Kan ni läsa om det HÄR!

 

Så här säger Jennie som till största del har behandlat Josephine: 

”Efter 4 gånger LPG-behandling körde vi en djupgående klassisk massage av kroppen. Bindväven är betydligt smidigare nu efter ett par behandlingar. Vätskan och slaggprodukter har minskat avsevärt vilket gör att blir massagen nu blir effektivare.

Jag kommer åt spänningar i musklerna lättare. Josephines hållning har blivit rakare och mer avslappnad. Estetiskt har hennes kropp börjat ta form. Både kroppens muskulatur och linjer kommer fram på ett fint sätt och huden har blivit uppstramad.

Fortsättningsvis så kommer fokus ligga på Josephine på vänstra sida med både LPG och klassisk massage.”

Josephines upplevelse och ord:

”Jag har så länge jag kan minnas varit väldigt stel från vänster sida av halsen, ner till axeln vidare till vänstra skuldran och ner i höften. Detta har verkligen blivit så mycket bättre på bara några gånger med LPG. Jag känner mig också smidigare och lättare i kroppen. Jag börjar även se en ny form på mina lår och ben där all vätska och slagg samlas på mig. Jag är så nyfiken på hur utvecklingen kommer fortsätta att se ut.”

 

josephine-gang5

Så här säger Eva om Emma:

”Efter 5 LPG-behandlingar har Emmas kropp formats, huden har fått en jämn struktur och bindväven fått tillbaka sin elasticitet. Vi har sedan start haft fokus på celluliter och ser redan en kraftig reducering. Rumpan har fått sig ett lyft och benen har blivit slankare. Kroppshållningen har i kombination med träning blivit rakare. Kombinationen LPG och träning ger snabbt och snyggt resultat.

Nu kommer vi fortsätta att gå igenom Emmas muskler och precis som med Josephine så ska hon få en djupgående klassisk massage i samma syfte som Josephine. I övrigt kommer vi att fortsätta att skulptera kroppen med LGP.”

Emmas upplevelse och ord:

”Precis som Eva beskriver så upplever jag rent estetiskt att huden har blivit mer elastiskt och huden slät och slimmad. I övrigt märker jag att jag mår jättebra av LPG:n. I mitt jobb är jag stillasittande vid ett skrivbord och innan jag började med LPG så led jag av musarm och ganska dålig hållning, båda är som bortblåst. Så jag känner verkligen av effekten på så många plan.”

emma-gang5

Till Forces by Swedens bokningssida

 

Sök på andra skönhets-, hälso- och övriga behandlingar