Bokadirekt testar LPG – del 3 – Louise Sondlo

Detta inlägg som är en del i ”Bokadirekt testar LPG”-serien kommer att se lite annorlunda ut. Det kommer nämligen inte handla om oss utan om en annan LPG-frälst tjej. För henne har behandlingarna kommit att bli ett måste i livet och framförallt i hennes sportkarriär.

Louise Sondlo 36, tävlar och tränar Brasiliansk Jiu Jitsu på elitnivå sedan 7 år tillbaka. I bagaget har hon både ett VM-guld (lila bälte) och ett EM-guld (blått bälte). Hon har tidigare arbetat som PR-konsult inom modebranschen men driver idag gymmet SPR Athlete FactorySödermalm i Stockholm.

img_4326

Louise har precis som jag (Josephine) och Emma förstått det härliga och upplever alla fördelar med LPG-behandlingarna hos Forces by Sweden. Så här säger hon själv:

”Min träningsfilosofi är enkel och utan krusiduller. Jag vill att träning ska vara rolig och utmanande! Att det ska handla om rörelseglädje och att komma i kontakt med sin kropp och vad den faktiskt är kapabel till och menad för. Träning är en fantastisk stressreducerare, något som kan vara svårt att hitta på många ställen i vardagen och i dagens samhälle.

Inför tävlingar är träningsmängden högre än vanligt. Då vill jag gärna försöka få in två pass om dagen. Till största del blir det Brasiliansk Jiu Jitsu men även en hel del fyspass med fokus på uthållighetsstyrka, samt bikramyoga som jag verkligen älskar. När det blir sådär mycket träning så är det klart att kroppen reagerar och i perioder är extremt trött, tung och molande av träningsvärk och mindre skador. LPG-behandlingen jag får av Forces by Sweden innan och under dessa perioder gör att min kropp återhämtar sig betydligt snabbare och tillåter mig att träna på med samma intensitet och volym och inte missar viktiga träningstimmar. En fantastisk känsla! Kroppen känns lätt och spänstig, trots att den jobbar på högvarv under dessa perioder. Det är också väldigt tillfredställande mentalt, att känna sig lätt och alert. Något som verkligen behövs under uppladdning inför tävlingar, som ibland kan vara tungt för huvudet. Sen att jag med hjälp av behandlingen blir av med vätskeansamlingar och svullnader, som jag och så många andra ofta drabbas av av olika anledningar är verkligen som ”The cherry on the cake”. LPG:n är helt klart något jag kommer fortsätta med, förhoppningvis hela livet!”

13874875_10153620970791426_744533971_n

Till Bokadirekt testar LPG del 1

Till Bokadirekt testar LPG del 2