Bokadirekt testar LPG del 4

Nu är vi ett par veckor in i behandlingen hos Eva och JennieForces by Sweden och kanske har vi stött på vårt första bakslag. Detta har såklart inte något att göra med själva LPG:n utan på att det är förkylningstider. Det har resulterat i att vi inte kunnat träna som vanligt och att vi mer har fokuserat på hälsan vid våra behandlingar istället för det estetiska. Emma har upplevt att LPG:n faktiskt tog bort symptom och jag – Josephine, känner mig som ny i min tidigare alldeles för stela rygg. Scrolla ner så får ni en liten update från både mig och Emma! Längst ner berättar vi även om på vilket sätt Eva och Jennie inte bara är våra superhjältar.

Emma: 

”På kontoret drabbas vi av sedvanliga höstbaciller vilket gjorde att jag under förrförra veckans behandling kände att jag hade något på gång i kroppen. Behandlingen var ändå lika härlig och jag upplevde att jag blev piggare efteråt och även att symptom som halsont faktiskt försvann. Däremot upplevde jag inte samma effekt som tidigare på den estetiska aspekten, att kroppen blir mer slimmad och åtstramad. Under veckan därpå hade jag en rejäl förkylning och då bestämde vi oss för att göra ett uppehåll. När jag nu gjorde LPG igen efter förkylningen kände jag att min kropp svarade på en gång, mindes och den estetiska effekten kändes nästan dubbelt så mycket. ”

Josephine:

”Sedan sist så har jag i princip känt mig kanon i ryggen. Som jag skrivit tidigare så har jag så långt jag kan minnas varit väldigt stel i vänstra sidan. Vid de första besöken pratade Jennie om en eventuell låsning vilket det nu pekar mindre och mindre på. Detta har gjort att vi nu har kunnat fokusera mer på mina områden där jag lätt samlar på mig slagg och vätska vilket framförallt är lår och runt knän. Tillsammans med träning känner jag verkligen hur LPG:n hjälper till att forma kroppen.”

Forces by Sweden <3 Malawiprojektet 

Forces by Sweden är ambassadörer för Malawiprojektet som är en välgörenhet som bistår med mat, hälsovård, utbildnings- och jordbruksutveckling för invånarna i Malawi.

Nu har även du chans att göra skillnad! Donera 5 matpaket för 780 :- (1 paket ger mat i 1 månad) och få ett presentkort hos Forces by Sweden på en valfri behandling till ett värde av 850:-

Läs mer och donera HÄR! 

158021e87a6-cache

Bild lånad Härifrån 

 

Bokadirekt testar LPG del 1 

Bokadirekt testar LPG del 2

Bokadirekt testar LPG del 3