AffärsIT + Bokadirekt = ♥

Bokadirekt är, med 35 anställda, Nordens största bokningssystem och marknadsplats för skönhet & hälsa och förmedlar varje månad ungefär 500,000 bokningar till ca 10,000 kunder.

Som ny samarbetspartner till AffärsIT vill vi erbjuda dig ett riktigt bra pris på ett riktigt bra boknings- och marknadsföringssystem (marknadsföringen ingår och det gör även några av våra populära funktioner som presentkort, avbetalning och no show-fakturering). Vi har också som ambition att integrera Bokadirekt med en eller flera av AffärsITs kassor under vintern.

Bokadirekt kostar från 209 kr per månad (för en användare). Byter ni från ett annat system så ger vi prisgaranti och 0 kr under ev. bindningstid. Ni kan även testa systemet helt utan kostnad och förpliktelser under en månad.

Undrar ni något så kan ni kontakta mig på vd@bokadirekt.se eller vår support på support@bokadirekt.se, ni kan även boka en tid för en genomgång av Bokadirekt här.

Tryck på den gröna knappen härunder om ni vill testa!

testkanpp

 

Fördelar med Bokadirekt

1. Få nya kunder

Bokadirekt är inte bara ett bokningssystem utan också Sveriges största marknadsplats för skönhet & hälsa. Du marknadsförs automatiskt mot våra över 1.450.000 månatliga besökare. Bara i maj gjordes det över 500.000 bokningar på Bokadirekt!

2. Bra support

Vi hjälper er igång: Du och din personal får alltid en kostnadsfri utbildning i bokningssystemet av en av våra konsulter. Därefter får ditt företag tillgång till kundtjänst via telefon, chatt eller mail helt utan kostnad!

3. Erbjud delbetalning

Med vår unika betalningslösning, som är integrerad med Klarna, kan du erbjuda dina kunder ett otroligt enkelt sätt att betala tjänster redan vid bokningen. Dina kunder kan välja att betala mot faktura, delbetalning, banköverföring eller kort.

4. En riktigt bra kalender

Kalendern är hjärtat i Bokadirekt. Vi har själva vidareutvecklat den sedan 2009 och vågar påstå att kalendern, dess funktioner och tilläggstjänster håller världsklass.