Brow Lift hos Linda Vista

Malin Lander är en av Bokadirekts gästbloggare och en storkonsument av skönhetsbehandlingar. Fokus är ofta ansiktsbehandlingar, men som gästbloggare kommer Malin att testa och blogga om alla typer av behandlingar. I det här inlägget berättar hon om sin senaste skönhetsbehandling – Brow Lift. Behandlingen ger fylliga och välformade ögonbryn och håller bångstyriga hårstrån på plats.

Fina ögonbryn i höst

Bästa skönhetsknepen för hösten? För mig är det bra hudvårdsrutiner, massor av fukt och allra helst en riktigt bra ansiktsmask. Allt för att behålla det där solkyssta sommarglowet, om man nu har det kvar… För nej, jag har inte gett upp jakten på det perfekta glowet än. Enligt mig finns det inget smink i världen som slår ett naturligt glow och jag lovar att det kommer vara ett återkommande ämne här på bloggen.

Så finns det ju såklart små hacks att ta till om man ändå vill känna sig pigg och fräsch utan smink. Två stora trender i år är ju Brow Lift och Lash Lift och efter lite scrollande på Instagram blev även jag sugen på att testa. Jag valde att boka en tid för Brow Lift för att få mina ögonbryn fixade hos Amanda som är hudterapeut på Salong Linda Vista på Östermalm i Stockholm. Så här blev resultatet!

Brow lift
Före och Efter

Brow Lift – fylligare ögonbryn i upp till 8 veckor

Blev lite förvånad över hur stor skillnad det blev även på mig som tycker att jag har mörka ögonbryn från början. Resultatet håller dessutom i upp till 6-8 veckor vilket gör det till ett perfekt beauty hack nu när hösten smyger sig på med tidiga morgnar och vardagsstress. Läs mer om hur ett Brow Lift går till steg för steg i vårt tidigare blogginlägg.

Brow Lift
Salong Linda Vista

Är du också sugen på att testa ett Brow Lift? Sök bland salonger som erbjuder behandlingen här!