Tre tips för ett härligt sommarglow

Gör dig fin till midsommar! Långt friskt hår med hjälp av Olaplex-behandling. Det enda som saknas för en komplett midsommarfeeling är en blomkrans.

Jag heter Malin Lander, är 28 år, bor i Stockholm och jobbar till vardags inom mode, media och kommunikation. Jag kommer nu att börja blogga här på Bokadirekt och har lagom till sommarens intåg testat lite härliga behandlingar perfekta att unna sig inför semestern. Som start på bloggen kommer därför mina tre bästa tips för ett härligt sommarglow!

Ett vackert sommarsvall

Äntligen är solen och värmen här! Midsommarhelgen närmar sig och därmed längtan efter vackra sommarklänningar och blomsterkransar i håret. Vi är nog många som efter denna konstiga vår ser lite extra mycket fram emot att få göra sig härligt midsommarfin och fixa det där  perfekta ”sommarglowet”.

Jag är nog inte ensam om att oftast ha håret uppsatt i slarvig hästsvans men är det någon gång jag vill lägga extra tid och kärlek på mitt så är det nu inför sommaren. Stora vackra lockar under en blommig krans är väl ändå något av en midsommardröm? För mig är välvårdat och friskt hår verkligen prio och innan jag går på håret med vårdande produkter, värmeskydd  och stylingverktyg brukar jag unna mig en vårdande Olaplexbehandling på salong. Olaplex vårdar på djupet och reparerar skadat hår, att regelbundet behandla håret med Olaplex har verkligen hjälpt mig behålla mitt långa hår friskt och starkt.

Strålande hy

Om det är någon gång man vill ha en strålande hy full av glow så är det väl nu under sommaren? 

Jag undviker att använda allt för mycket smink under sommaren och vill hellre lägga fokus på vårdande produkter för att få ett naturligt glow. När huden är välmående, ren och återfuktad blir en lätt sommarmakeup med solpuder en perfekt look för sommarfesten!

Min favorit är att göra en djuprengörande behandling med ånga, peeling och portömning och sedan komplettera detta md en c-vitaminbehandling. För mig som har känslig hy och lättstressad hud är en c-vitaminbehandling perfekt för att stärka, återfukta och reparera huden. Behandlingen skyddar även mot solskador, jämnar ut hudstrukturen och ger naturlig lyster.

Vackra naglar i pastell

Våga blanda dina favoritfärger i sommar!

Mitt sista tips när det kommer till att göra sig sommarfin är att fixa naglarna. När våren och sommaren är här blir jag alltid sugen på byta ut mina vanligtvis klarröda naglar till en ljusare färgpalett och jag älskar att blanda! I år kommer jag satsa på korta naglar i pastell. Är väldigt inne på årets stora trendfärg lavendel just nu. Vad satsar du på? Somriga pasteller, helfärgat eller kanske klassiskt franskt?

Glad midsommar!
Följ mig här på bloggen och på Instagram @malinlander