Ny spännande behandling att boka på Bokadirekt – Mindmassage!

Jag har pratat med Helena som driver kliniken Kroppsterapi & RehabÅrsta och arbetar med olika typer av kroppsbehandlingar. Både klassisk massage men även djupare behandlingar som Kraniosakralterapi (Läs mer om Kraniosakralterapi HÄR). Hon träffar många patienter med olika typer av stress, en del är utbrända och andra på väg att bli men känner själva att de inte vet hur de ska kunna stoppa det.

profil-nr-2-1

– Jag har med framgång behandlat många med just Kraniosakralterapi men eftersom att de flesta inte vet vad det är så bokar man oftast massage till en början. I min behandling vill jag även ge patienten verktyg att jobba med hemma. Ett av dem är Mindfulness, ett kraftigt verktyg på många sätt, säger Helena.

Nu har kliniken utökat med något nytt och spännande men ändå i samma linje. Nämligen Mindmassage! Så här beskriver Helena behandlingen:

”Samtidigt som du får en klassisk massage får du lyssna till en röstinspelning som guidar dig under behandlingen. Du och massören pratar inte med varandra utan inspelningen ska hjälpa dig att vara närvarande och bara fokusera på här och nu. Behandlingen är effektiv mot stress och ger en möjlighet till total återhämtning. Här har du inte möjlighet att tänka på vad som ska komma sen eller det som varit utan en stund i medvetenhet!

mindmassagelogga

Just nu kan du boka Mindmassage hos Helena till ett härligt prova-på-pris! Klicka HÄR  för att komma till bokningen!

 

massagebild-2

detaljbild-3jpg

klinikbild