Välkommen till vår blogg!

Vad roligt att du har hittat till vår nystartade blogg. Här kommer vi att dela artiklar om våra härliga salonger och terapeuter, tipsa om trender inom alla våra kategorier, inspirera med härliga människor och mycket mer.

För dig som precis har halkat in här och inte har så stor koll på vad det är vi gör så kan vi berätta för dig att Bokadirekt är ett bokningssystem och en marknadsplats på nätet. Du som privatperson kan boka det mesta inom hälsa, skönhet och friskvård med mera över hela landet. Du som har ett företag som kräver tidsbokning kan även signa upp dig och använda vårt system i din verksamhet. Med Bokadirekt får du inte bara ett bokningssystem i världsklass. Du blir också marknadsförd på en av Europas största siter för skönhet och hälsa, vilket även gör att du hamnar högt upp i Google-sökningar. Vi jobbar även aktivt med reklamspottar i TV4, Mix Megapol och annonser i sociala medier.

Det är inte bara bloggen som ser sitt första ljus idag utan vi lanserar även en ny design på www.bokadirekt.se. Vi har också tagit fram en reklamfilm som har premiär på TV4 ikväll under reklampauserna på Let’s Dance.

På tal om Let’s Dance så tänkte vi fira lite extra med att tävla ut 2 biljetter till programmet. Biljetterna är till den 25/3 och du tävlar genom att kommentera varför just du ska vinna och vem du skulle vilja ta med dig. Detta gör du i kommentarsfältet under inlägget.

Vi har en vision om att kunna ge dig ca 2 blogginlägg i veckan och hoppas att du kommer bli inspirerad och finna innehållet härligt och bra. Har du några speciella önskemål om vad du skulle vilja läsa om är du välkommen att maila dem till josephine.ljunggren@bokadirekt.se

Slutligen vill vi återigen hälsa dig välkommen och hoppas att du är lika peppad på den här bloggen som vi är!

//Bokadirekt