Bli sommarfin med kanonerbjudande!

Vi har ett superkul samarbete tillsammans med Zoovillage!

Zoovillage är en butik på nätet där du kan köpa märkeskläder, skor och accessoarer från ca 150 olika varumärken, såväl nordiska som internationella. De har ett brett sortiment som riktar sig till både kvinnor och män, tjejer och killar i Sverige och hela Norden.

Nu får du som handlar ett *Presentkort eller bokar en behandling med *Nykundsrabatt på Bokadirekt en rabattkod som ger dig 20% rabatt när du handlar hos Zoovillage.

Rabattkoden ger dig 20% rabatt på varor till ordinarie pris och är giltig t.o.m 2016-06-12. Gäller ej varumärket: Acne Studios.

 

700x400

*Presentkort 

Den perfekta presenten till studenten eller sommarens fester. Ge bort ett presentkort till någon du tycker om. Presentkortet går att nyttja hos 1000-tals salonger och specialister som är anslutna till Bokadirekt. Personen som får presentkortet kan själv välja bland massage, manikyr, fransförlängning, träning, hårvård och mycket mer.

Dessutom får som sagt du som handlar 20% rabatt hos Zoovillage fram till 12/6-16. Köp ditt presentkort HÄR!

Nytt p-kort

*Nykundsrabatt

Ska du boka en tid hos en salong eller specialist du aldrig varit hos tidigare så erbjuder många av de som är anslutna till Bokadirekt ”Nykundsrabatt”. Det innebär att du får 20% på ditt första besök.

Även här får du som bokar innan 12/6-16 en rabattkod på 20% hos Zoovillage. Besök salongerna HÄR!

20%