Bokadirekt testar – Fransförlängning

Nu är det dags för ”Bokadirekt testar” igen. Artikelformatet där någon av oss på Bokadirekt testar på någon av behandlingarna som går att boka hos de salonger och specialister som är anslutna till oss. Den här gången är det återigen jag, Josephine som har haft turen att få testa något vi vill veta mer om. Jag arbetar som marknadskoordinator på Bokadirekt och det är för det mesta jag som skriver här i bloggen.

Jag hade äran att besöka superduktiga Jersy på salong Minko för att testa på fransförlängning. Efter konsultation tyckte Jersy att vi skulle testa volymfransar på mig, vilket var en väldigt bra idé. Jag har tidigare testat på singelfransar. Den största skillnaden jag har märkt med volym är att det inte blir några glapp mellan fransarna när de börjar trilla av. Samt att jag som inte har så mycket fransar själv fick ett mycket fylligare resultat. Vill du läsa mer om skillnaden på de olika fransvarianterna har jag skrivit ett inlägg om de tidigare, det hittar du HÄR!

När man kommer och ska göra fransar är det viktigt att man är helt fri från produkter i ansiktet, så att inget hamnar på fransarna och gör att limmet inte fäster.

Så här såg mina fransar ut innan vi började:

9

13

4

7

Jersy placerade pads under mina ögon, man kan också använda medicintejp. Padsen/tejpen håller undan underfransarna och huden under ögat. Sen ser man såklart fransarna bättre.

5

8

Minko är en supermysig salong i Hornstull. Man ligger bekvämt, det spelas bra musik och det är inte helt omöjligt att man slumrar till en stund.

När man gör ett ”Nytt set” med fransar så tar det 2 timmar. Det är lite beroende på dina egna fransar när du behöver fylla på igen. Lösfransarna ramlar nämligen av först när du tappar dina egna. Vi både tappar och får nya fransar hela tiden men vanligast är att man gör en påfyllning ca 1 gång i månaden. En påfyllning, om du har minst 20 fransar kvar tar 1 och 1/2 timme hos Minko. Vill du fylla på oftare kan man boka en ”Express påfyllning” då är det 1 timmes behandling.

Här har vi det färdiga resultatet:

3

12

2

1

11

Jag blev verkligen nöjd med mina fransar och känner mig superfin inför sommaren. Jag hade också en väldigt mysig stund på Minko! Lite ”power napande”,  snack med Jersy och en stund med mina egna tankar. Vill du också boka en tid hos Minko kan du göra det HÄR.

Andra salonger som gör fransar på Bokadirekt hittar du HÄR!