Därför gör allt fler kvinnor 3D-bryn!

  • Naturliga resultat
  • Mindre noppande
  • Spara tid
  • Vakna fixad

Detta är bara några av de många slagorden som fick oss att få upp ögonen för den nya stora bryntrenden i Sverige. Influencer efter influencer lägger upp bilder på deras perfekta bryn. De ser välnoppade, perfekt skuggade och jämna ut. Vad är hemligheten? Microblading och 3D bryn!

Boka tider för 3D-bryn och microblading över hela Sverige här: https://www.bokadirekt.se/microblading/Var?k=1

Kosmetiska tatueringar har blivit allt vanligare. Vi ser en ökande trend bland våra sökord för den här typen av behandling, så därför vi bestämde oss för att besöka brynexperten Sanaz på Vivid Brows, för att lära oss mer om 3D ögonbryn.

Hur lång tid tar en behandling för 3D bryn?

”Det kan variera ganska mycket. Men mellan tummen och pekfingret tar det ungefär 1,5 timme till 2,5 timmar. Först ritar jag ut formen med penna, sedan lägger jag första spåren där färgen ska läggas, efter det bedövning och sedan lägger jag resten av spåren som kommer se ut som strån när jag fyller dem med färg och till sist lägger jag färgmasken.”

Är det en smärtsam behandling?

”Som med mycket annat är det högst individuellt. Men mitt mål är att de ska vara så behagligt som möjligt. Men det känns, det ska jag inte sticka under stolen med. Men ska man vara fin får man lida pin.”

 Hur många behandlingar krävs för bäst resultat?

”Efter första behandlingen så gör man en touch up efter drygt 4-6 veckor, som ingår i priset. Det är för att kolla att allt ser bra ut och lägga lite extra färg om det behövs på något ställe. ”

Hur länge håller resultatet?

”För att hålla brynen så snygga som möjligt så är det bra att fylla på med färg ungefär en gång per år.”

Vad kostar en behandling?

”Hos mig har jag just nu ett erbjudande då hela behandlingen kostar 3100:- kronor. Men det är inte ovanligt att vissa tar kring 5000 kronor som micro blading och 3D bryn.”

Vad är det bästa med Bokadirekt?

”Det är både friheten för kunden och för mig. Att mina kunder kan boka själv utefter sin egen kalender utan att behöva ringa. Sedan att de finns möjlighet för kunden att dela upp betalningen via Klarna om man så önskar känns bra. För min egen del gör det enklare att lägga schema och att jag sparar massa tid som jag får lägga på mina behandlingar istället.”’

Vill du läsa mer om 3D- bryn och microblading kan du kontakta någon av våra kunder. Vi har utövare över hela Sverige som är ansluten till Bokadirekt och kan besvara era frågor om ni är nyfiken på pris och hur det går till.

Vi tackar Sanaz på Vivid Brows som fins att boka här: https://www.bokadirekt.se/places/vivid-brows-23559

Tider för 3D-bryn och microblading över hela Sverige finns här: https://www.bokadirekt.se/microblading/Var?k=1