Gästbloggare – Annica Englund

Hej!

Denna vecka har vi äran att ha Annica Englund som gästbloggare här på Bokadirekt. Annica driver annars en skönhets- och träningsblogg på annicaenglund.se. Idag tipsar hon Bokadirekt-läsarna om hur man lätt skaffar sig en fräsch och snygg sminkning nu inför soliga sommardagar. På torsdag kommer ett nytt inlägg från Annica, då inriktat på träning!

 


 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2

1. Till sommaren väljer jag att använda BB-cream för att det ska se så nattligt ut som möjligt. Den ska vara lätt täckande och helst ha lite lyster i sig och självklart solskyddsfaktor!

 

3

2. Sedan använder jag en flytande bronzer så den smälter in bättre i huden. Och när det är varmt och man blir lite svettig så sitter den fortfarande kvar och resultatet håller sig bättre än med puder.

 

4

3. Brynen ska vara naturliga så dom fyller jag bara i med en brynskugga i en något ljusare färg än mina egna bryn.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4. Är det något man ska satsa på är det fransar så jag böjer dom alltid innan mascara.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

5. Jag applicerar en mascara som separerar fransarna bra eftersom jag sätter lösfransar efteråt. Vill man inte ha lösfransar bör man satsa på en mascara som ger mycket volym.

 

7

6. Jag sätter singelfransar för att det är lättare att få till ett naturligt resultat. Annars går det bra med vanliga lösfransar som ger volym.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

7. För att se lite piggare ut lägger jag en beige kajal på vattenlinjen. Perfekt om man är lite röd i ögonen av tex pollenallergi. 😉

 

9

8. Såklart ska man ha lite rosiga kinder för att ge lite färg till ansiktet.

 

10

9. Highlight är även ett måste och jag använder en som är lite mer guldig, det ger en fin lyster till ett solkysst ansikte.

 

11

10. De rosiga kinderna matchas bäst med ett läppglans i samma färg.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

11. Klart! En fräsch sommarlook som man kan använda till vardags som till fest. Vill man göra den lite mer naturlig så skippar man bara lösfransarna och vill man ha den lite mer festlig så satsa på ett färgstarkt läppstift. 😉