”Jag tog mod till mig och vågade prova även jag”

Den här gången fick jag chansen att besöka Skin Delight Clinic som ligger i gamla stan.

LÄS MER OM SALONGERNA HÄR!

Då jag gått under några år med ganska mycket och svår spänningshuvudvärk i pannan och gärna drar upp ögonbrynen så har huden bildat en del djupa linjer. Med tiden har jag upplevt dessa mindre kosmetiskt tilltalande då jag gillar att sminka mig dagligen, sminket upplevs ibland som det framhäver snarare än att döljer linjerna.

Jag har varit tudelad över att prova botox men har pratat med en del vänner som inte alls ser det som en biggie. Tog mod till mig och bestämde mig för att prova även jag.

När jag kom till salongen så välkomnades jag av Marie som visade mig till rummet. Där gick vi igenom eventuella allergier och uteslöt att jag lider av sjukdomar som gör att man kanske inte är en kandidat för just botox. Jag fick rynka ihop panna och ögonbryn så mycket jag bara kunde. Hon markerade ut var jag behövde injektioner, torkade av och berättade att det kan kännas lite precis när vätskan injiceras. Jag tyckte knappt det kändes och det blev klart väldigt snabbt.

LÄS MER OM SALONGERNA HÄR!

Blev informerad om att resultatet kan ta upp till två veckor att synas. Det enda jag fick dagen efter var ett litet blåmärke och en tyngdkänsla i pannan.

”Efter ca 1,5 vecka upplevde jag att mina ögonlock hängde något mer än dom brukar och då ringde jag för att rådfråga Marie. Hon sa att ibland kan man få så om botoxen tagit ordentligt. Det brukar lätta upp efter två veckor då muskeln börjar jobba lite smått igen och kan dränera tårkanalerna lättare. Fick ett återbesök på måndagen för att se över hur det såg ut.”