Mirakelbehandling som tar svenska marknaden med storm!

  • Skippa lösögonfransarna!
  • Skippa mascaran!
  • Allergivänlig!
  • Fylligare fransar!

Detta är bara några av de många många slagorden som fick oss att få upp ögonen för den nya stora franstrenden i Sverige. En metod  som så många andra trender, kommer från Frankrike. Vi besöker Jacklin Halef, utbildad fransstylist, med Yumilashes som specialitet. Salongen som Jacklin jobbar, Fillers Institute, ligger vackert beläget på Östermalm, en kort promenad från Stureplan. Det är en stilren salong med ljus inredning som känns klinisk, men på samma gång inbjudande och varm.

Vi blir väl emottagna av Alexandra Andersson, legitimerad sjuksköterska och klinikchef på Fillers Institute, som visar oss in i behandlingsrummet där Jacklin väntar. Vår modell för dagen, Erika, får lägga sig i behandlingstolen och Jacklin börjar med behandlingen.

Under tiden så passar jag på att ställa lite frågor till Jacklin om Yumilashes och vad det är.

– Yumilashes är inte som en vanlig fransförlängning eller lashlift, det är som en kombo utan massa kemialier, lim och lösfransar. Det man gör, är att man bygger upp de fransar du har med bland annat kreatin och vitaminer. Det gör att dina fransar mår bra och inte tar skada. Resultatet blir mycket naturligare, då vi bara använder kundens egna fransar som vi utgår från och bygger på.

–  Hur länge håller resultatet i sig?

– Det är svårt att säga exakt, men ungefär 5-8 veckor.Efter tre till fyra behandlingar så kommer dina fransar att ha ännu bättre kvalitet, tack vare alla vitaminer i de medel vi använder.

– Skadar Yumilashes fransarna?

– Nej, det är det viktigaste med Yumilashes. Det är skonsamheten som står i fokus. Det ska inte slita på fransarna att göra dem fina.

– Gör det ont?

– Ingen kund har någonsin sagt att det upplever smärta under behandlingen. Det är till och med många som somnar. Så det är väl ett bra betyg att det inte gör ont, säger Jacklin med ett skratt

 Vad kostar en behandling?

– Mina behandlingar kostar 950:-

– Hur lång tid tar en behandling?

– Uppskattningsvis omkring 90 minuter.

Jacklin har nu applicerat både keratin och vitaminer för att förlänga och härda fransarna. Vissa delar av behandlingen får hon dock inte prata om, vad hon använder eller gör, eftersom Yumilashes-metoden är patenterad. Det sista steget är att applicera färg på fransarna som får sitta i, i några minuter.

När den sista färgen är avtorkad och Erika äntligen får sätta sig upp och titta för första gången på 90 minuter, blir vi alla imponerade av resultatet. Fransarna ser perfekta ut. Det ser ut som hennes egna fransar, fast längre, Fylligare och mörkare. Jacklin berättar att alla kunder får olika resultat, beroende på hur fransarna såg ut från början. Erika är hur som helst väldigt nöjd med sitt resultat. Framförallt nöjd med att kunna kliva upp på morgonen och slippa mascaran.

 

Före och efter resultat på modellen Erika:

 

Köp ett presentkort från Bokadirekt och ge bort till en vän, funkar utmärt hos Fillers Institute för att boka Yumilashes. Presentkortet kan också användas för att boka valfri annan behandling hos våra 3000 presentkortsanslutna salonger.

Bild på Jacklin Halef:

Bild på en annan lyckad behandling av Yumilashes:

Stort tack till Fillers Institute och Jacklin som tog emot oss för denna behandling. Ni hittar hennes salong och tider att boka på Bokadirekt.se . Länk: https://www.bokadirekt.se/places/fillers-institute-22724

 

Text: Viktor Nylén