Skillnaden på Singel-, Volym- och Flat Lashes

Vi benar ut skillnaden på alla olika alternativ av frans-förlängningar. Vad skiljer dem egentligen åt och hur ska man veta vad man ska boka? Vi har listat de 3 vanligaste frans-förlängningarna som går att boka på många av de salonger som är anslutna till oss. 

Singelfransar:

Fransarna appliceras en och en på dina egna fransar. Du väljer längd, böj och form tillsammans med din stylist. Bildexempel på singelfransar gjorda av Salong Josefin.

singel

Volymfransar:

Väljer man att göra volymfransar appliceras det flera supertunna fransar, mellan 2-7 stycken på varje egen enskild frans. Detta ger ett väldigt fylligt resultat. Med volymfransar ligger inte fokus på längden på samma sätt utan på en naturlig fylligare look. Bildexempel på volymfransar gjorda av Minko. 

Volymfransar

Flat lashes/Black Dimond:

Flat Lashes eller Black Dimond som det också kallas är platt i sin form till skillnad från den mest använda singelfransen som är rund. Detta ger ett utseende som kan påminnas om volym eftersom den blir lite tätare, men som man bygger på samma sätt som singelfransen. Alltså en och en. Det synliga resultatet blir någonstans mellan singel och volym. Bildexempel på Flat Lashes gjord av Brax Beauty.

flat lashes

Boka fransbehandlingar HÄR!