Victoria Grepo Akademin

Vi har pratat med Victoria Grepo, grundare av Victoria Grepo Akademin. Dels för att prata lite om salongen men också om hur de upplever Bokadirekt som bokningssystem och marknadsplats.

20160421_200225(0)

Historien bakom Victoria Grepo Akademin.

Victoria har under många år jobbat inom skönhetsbranschen men det var efter att ha utbildat sig till beteendevetare vid Stockholms universitet 2010 som hon verkligen kände att det var inom just skönhetsbranschen hon ville fortsätta att arbeta. Till en början hyrde Victoria in sig på en frisörsalong i Upplands Väsby där hon arbetade med klassiska skönhetsbehandlingar.

Ganska snabbt kände hon att hon var begränsad och ville utveckla sig själv och sina kunskaper. Hon valde då att utbilda sig inom bland annat Fransförlängning och Micropigmentering. I samband med detta hyrde hon även in sig på en salong i Stockholm. Salongen ägdes då av Nyvana Söderkliniken AB. Efter ett år fick Victoria chansen att köpa salongen vilket hon gjorde och Victoria Grepo Akademin föddes. Idag är det både en skönhetssalong och en skola med 3 st anställda och 4-5 som hyr in sig på salongen.

IMG_20160613_002123IMG_20160227_230139

Salongen

På salongen kan du bland annat boka Fransförlängning, Micropigmentering, Fettfrysning, Fillers och övriga klassiska skönhetsbehandlingar så som ansiktsbehandlingar och liknande.

Salongen har generalagenturen för den grekiska hudvårdsserien Yellow Rose  och har ett antal återförsäljare i Sverige. De har också generalagenturen för fransar från Perfect Silk Lashes Med ”generalagenturen” menas att de har ensamrätt på försäljningen av dessa produkter i Sverige. IMG_20160613_001226

20160212_120127IMG_20151019_091241

Vidare har salongen en webbshop där man som kund kan beställa deras produkter. Besök shoppen HÄR!

Skolan

Skolan erbjuder certifierade utbildningar i bland annat Fransförlängning, Micropigmentering och hudvård. Du har också möjlighet att boka en ”starta eget”-kurs inom fransförlängning. 

Victoria Grepo Akademin är medlem i Svenska Hälso- & Skönhetsterapeuternas förbund. Som hjälper de att arbeta tryggt och ser till att alla elever är behandlingsskadeförsäkrade.

IMG_20160613_003034

Victoria Grepo Akademin och Bokadirekt

Vi passade på att fråga Victoria lite frågor om hur hon och hennes verksamhet upplever Bokadirekt:

Hur länge har ni använt systemet?

”I fyra år, sen 2012.”

Har ni fått fler kunder sedan ni började Bokadirekt?

”Vi för ingen statistik över detta men vi ser att det finns en jämn ökning av kunder. En anledning är givetvis att vi använder oss av Bokadirekt både vad avser bokningar men också receptionisttjänsten.”

Vad tycker era kunder om Bokadirekt?

”Det vi har hört från våra kunder är att det är lätt att använda sig av bokningssystemet. Vi har även receptionen kopplad till Bokadirekt där våra kunder kommer fram snabbt och inte behöver vänta i kö så länge. De får även den hjälp och service som behövs för att känna sig nöjda.”

Har ni varit i kontakt med vår support? Hur upplever ni den?

”Vid enstaka tillfällen och då har bemötandet och kunskapsnivån om hur man skall hantera situationen varit till vår tillfredsställelse.”

Vilka tilläggstjänster använder ni?

  • Receptionist via Bokadirekt
  • Sista minuten
  • SMS-påminnelse
  • Presentkortsförsäljning
  • Premium-nätverk

 

Hur tycker ni att Bokadirekts marknadsföring fungerar? (marknadsplatsen, tv-reklam, radio, sociala medier)

”Vi tycker att den fungerar bra!”

Skulle ni rekommendera Bokadirekt till andra?

”Absolut!”

Vill du boka behandling hos Victoria Grepo Akademin gör du det HÄR!