My name is BOND

Malin Lander är en av Bokadirekts gästbloggare och en storkonsument av skönhetsbehandlingar.  Här skriver Malin om sin senaste behandling – klippning och färgning av håret hos BOND STHLM. Läs om Malins behandling, se bilder före och efter och ta del av hennes ultimata stilinspiration här nedanför.

Klippa av eller behålla längd?

Jag vet inte om jag är ensam om det här med att ens drömfrisyr varierar ungefär lika ofta som det svenska vintervädret. Man scrollar på Instagram och hittar nya säsongstrender på Pinterest. Ena dagen är det en kort strikt page som lockar medan det nästa dag är den mjukt böljande gardinluggen som känns som det enda rätta.

Trots att mitt eget hår alltid vuxit rätt bra har det tagit några år att spara ut längderna på riktigt. För mig är det alltid så, allt eller inget. Ska det vara långt så ska det vara riktigt långt och ska det klippas av då ska det vara kort! Det blir alltså ingen axellång frisyr för mig.

På tal om frisyr. Min All time-inspiration alla dagar I veckan är Carey Mulligan som Daisy Buchanan i “The great Gatsby”. Jag vet inte om det är den otroligt snygga skådespelaren eller hennes karaktär i filmen som gör att jag är så totalt förälskad i den klassiska 50-tals frisyren. Det korta, skarpa som ändå ger en mjuk inramning. Det är bara så ikoniskt snyggt och stilrent. Om ni inte sett filmen än så gör det! Om inte annat för en stor dos stilinspiration!

Uppfräschning och ny hårfärg

Så när jag häromdagen besökte min favoritsalong BOND STHLM på Grev Turegatan i Stockholm skrattar jag lite åt mig själv när jag ber om en total uppfräschning och färgmakeover, men att längderna och det långa svallet måste vara kvar. Som alltid på BOND är man i otroligt goda händer för tjejerna där vet verkligen vad de gör. Fräscha toppar, ny färg och dessutom en extra olaplexbehandling för att vårda håret lite extra såhär under vintern. När jag lämnar BOND känner jag mig alltid tusen gånger snyggare än när jag kom dit! 

pastedGraphic.png
Lina är otroligt duktig och magisk när det handlar om färg! 
pastedGraphic_1.png
Före
Efter

Så nöjd med vad Linas magi gjorde med mina trötta längder. Ett långt svall utan löshår är ju faktiskt inte fy skam det heller. Jag är inte redo riktigt än men en dag kommer det att hända. En dag kommer jag kapa längderna och bli lite mer som Carey som sitter i baren i sin korta 50-talsfrisyr och känna mig lite mer som, “Bond, my name is Bond”.

Är du också sugen på en uppfräschning av håret, eller kanske redo för en totalförändring? Sök- och boka en frisörtid i närheten av dig på Bokadirekt.se.